Nybyggede erhvervslokaler

Butikker i Rødovre Port

Flere lejere er allerede rykket ind i deres nye flotte butikslejemål i Rødovre Ports stræde. Kontakt La Cour & Lykke i dag, for chancen for at blive nabo til disse stærke brands:

Normal

Vi glæder os til at Normal slår dørene op, i slut november, til deres nye 504 kvm. store butik i Rødovre Port. Normal som bliver nabo til det nye SPAR-supermarked, kommer til at skabe en fantastisk mulighed, for beboere og besøgende i Rødovre Port, for at få klaret alle hverdagens indkøb samlet.

SPAR

På hjørnet af Rødovre Stationsvej og Rødovre Port åbner SPAR et nyt stort supermarked i efteråret 2023. Her kan beboere samt besøgende i Rødovre Port få klaret deres dagligvareindkøb.

Lagkagehuset

Lagkagehuset var den første erhvervslejer i Rødovre Port. Her kan du købe god kaffe og bagværk, som kan nydes i caféen eller i et af Rødovre Ports hyggelige uderum.

Domino’s

Domino’s pizza tilbyder frokosten eller aftensmaden på farten. I Rødovre Port er Domino’s placeret centralt, så du hurtigt kan få aftensmaden med hjem.

Alliance Trafikskole

Med Rødovre Ports centrale beliggenhed op ad Rødovre station, kan du hurtigt komme til og fra din teoriundervisning hos Alliance Trafikskole. Så er transporten nem indtil kørekortet er i hus.

Brøndgraversen Advokater

Brøndgraversen Advokater yder specialiseret rådgivning indenfor bl.a. fast ejendom, udlændingeret og erstatningsret, til både private og virksomheder. Brøndgraversen Advokater flytter ind i deres lejemål i Rødovre Port i sommeren 2023.